Kalkungryde med mornaysauce

Kalkungryde med mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/01-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pynt evt, med fintstrimlet top af forårsløg. Server sammen med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Helleflynder steak

Proteinrig mad
Fiskeretter
Fjerkræ

Helleflynder: Skindet ridses på begge sider, pensles med olie og krydres med salt og peb...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fiskeboller/Fiskefrikadeller

Fiskeretter

Fiskekødet røres med saltet. Resten af ingredienserne blandes i, og farsen røres godt. St...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Lammekoteletter med krydderurter

Kødretter

Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag