Kalkungryde med mornaysauce

Kalkungryde med mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/01-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pynt evt, med fintstrimlet top af forårsløg. Server sammen med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Artiskokhjerter med røget andebryst

Fjerkræ

Halver artiskokhjerterne og anret dem på et fad. Dressing: Rør salt, vineddike og hon...

  0
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
Opskrift

Kalkun med pasta og hvidløgssauce

Fjerkræ

Skær kalkunkødet i små "bøffer" og læg dem på en tallerken, drys dem med finthakket oregan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Æblebradepandekage

Vegetar

Tænd for oven på 200 grader og smør en form godt ind. Fedtstof og sukker røres godt sam...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag