Kalkungryde med mornaysauce

Kalkungryde med mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Pynt evt, med fintstrimlet top af forårsløg. Server sammen med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Balinesisk kylling

Stærk mad
Fjerkræ

Blend løg, hvidløg, ingefær, chilier, paranødder og sojasauce til en glat masse. Skær k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kammusling med fennikel

Stærk mad
Fiskeretter

Fjern de yderste blade på fenniklerne og vask dem godt. Skær dem i tynde skiver og læg dem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Stærk mexicansk sauce

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Hak løgene. Bland alle ingredienserne i en stor gryde og rør godt rundt. Bring langsomt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag