Kalkungryde med mornaysauce

Kalkungryde med mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/01-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pynt evt, med fintstrimlet top af forårsløg. Server sammen med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gammeldags risbudding

Vegetar

Forvarm ovnen til 150°C. Smør en kageform. Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt sukker, ris,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kyllingelever med timian, bacon og karameliserede skalotteløg

Fjerkræ

Varm olien op i en pande til den næsten ryger. Tilsæt bacon og steg i 1-2 min. hvorefter k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Osso buco på rødvin

Kødretter

Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skive i mel med salt og peber. Brun kø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag