Vinterlam

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

1 timer 10 minutter

20 minutter

12



Fremgangsmåde:

Varm smørret eller margarinen op i en gryde, og vend kødet heri. Drys melet over, og svits under omrøring, til kødet har skiftet farve, ca. 2 min.

Tilsæt hvidvin, vand, hakket hvidløg og krydderurter, og lad retten småsimre med låg til kødet er mørt, ca. 45 min.

Mens kødet koger, gøres grøntsagerne i stand. Løgene pilles og skæres i tynde både, og gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Rosenkålene skylles og det nederste af stokken og evt. visne blade skæres af.

Læg grøntsagerne i retten, og lad herefter retten koge 12-15 min. mere. Tilsæt chilipasta, og smag til med salt og peber.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

10 gram Margarine

500 gram Lammebov

3 spsk Hvedemel

2.5 deciliter Halvtør hvidvin

2 deciliter Vand

3 stk Hvidløgs fed

2 kvist Frisk timian

1 stk Laurbærblad

2 stk Løg

3 stk Gulerod

400 gram Rosenkål

0.5 tsk Chili paste

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g