Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
1 timer 10 minutter
20 minutter
12
Fremgangsmåde:
Varm smørret eller margarinen op i en gryde, og vend kødet heri. Drys melet over, og svits under omrøring, til kødet har skiftet farve, ca. 2 min.
Tilsæt hvidvin, vand, hakket hvidløg og krydderurter, og lad retten småsimre med låg til kødet er mørt, ca. 45 min.
Mens kødet koger, gøres grøntsagerne i stand. Løgene pilles og skæres i tynde både, og gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Rosenkålene skylles og det nederste af stokken og evt. visne blade skæres af.
Læg grøntsagerne i retten, og lad herefter retten koge 12-15 min. mere. Tilsæt chilipasta, og smag til med salt og peber.
Antal personer: 4
10 gram Margarine
500 gram Lammebov
3 spsk Hvedemel
2.5 deciliter Halvtør hvidvin
2 deciliter Vand
3 stk Hvidløgs fed
2 kvist Frisk timian
1 stk Laurbærblad
2 stk Løg
3 stk Gulerod
400 gram Rosenkål
0.5 tsk Chili paste