Video: Røget laksesuppe
Røget laksesuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
200 gram Røget laks
-
12 stk Frisk spinat
-
6 deciliter Fiskebouillon
-
1 knsp Safran
-
400 gram Appelsin
-
Estragon
Den røgede laks pakkes ind i blancheret spinat. Fiskebouillonen koges et øjeblik med safran indtil suppen har taget farve af safran. Suppen må herefter ikke koge. En halv appelsin presses for saft, og saften hældes igennem et kaffefilter, så den er helt klar og fri for frugtkød. Suppen skal nu smages til med appelsinsaften, samt friske estragon blade. Anretning: I midten af hver tallerken anrettes nu den røgede laks indpakket i de blancherede spinatblade. Suppen hældes udenom. Man tager en halv appelsin og laver 3 fileter uden skind og kerner og placerer disse rundt om den røgede laks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ajas levebrød
Bygmel røres sammen med vand, honning og salt til en sej masse som hænger i skeen. Lad dej...
Burger med kylling, avocadocreme og fritter
Krydr kyllingbrysterne med salt og peber. Steg på en varm pande i lidt olie. Sørg for, at...
Helstegt kylling med tandoori og mangochutneydip
Bland tandooripulver, salt og peber med olie i en lille skål. Anbring kyllingen i en brade...