Partér kyllingen. Læg kyllingestykkerne i en skål sammen med krydderierne og lad dem marinere heri mindst 1 time. Varm olien i en gryde og brun kyllingestykkern

Marokkansk kyllingegryde

Marokkansk kyllingegryde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Marokkansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
tilbehør

Spørgsmål:

Hvilken slagt tilbehør vil du foreslå til denne ret?



Svar:
Basmati- eller jasminris vil være fint - du kan evt.tilsætte lidt gurkemeje, det giver nogle flotte gule ris uden at smagen bliver stærk.

Du kan også servere agurksalat og flute til retten.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

10/06-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

ØL-BRAISERET OKSEBOV

Kødretter

Dagen før: Skær okseboven i tern på 3×3 cm. Skær baconstykket i tern. Skræl knoldselleri...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Hjemmelavet tomatsuppe

Vegetar
Vegansk Mad

Opvarm lidt olivenolie i en stor gryde over middel varme. Tilsæt hakket løg og hvidløg, or...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grillede lammespyd

Kødretter

OBS: Til retten skal bruges ét metalspyd (ca. 25 cm langt) pr. person. Oregano, timian,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag