Video: Broccolisoufflé
BroccolisouffléKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 bæger Broccoli
-
1.25 deciliter Letmælk
-
1.25 deciliter Grøntsagsbouillon
-
50 gram Hvedemel
-
100 gram Cheddar
-
3 stk Æggeblomme
-
5 stk Æggehvide
-
2 spsk Rasp
Del broccolien i stilke og buketter.
Snit stilkene fint og kog dem i vand uden salt i 5 min.
Tilsæt buketterne og kog dem med i 5 min. uden låg.
Hæld vandet fra, men gem det.
Pisk koldt mælk, mel og grøntsagsvand sammen i en gryde og bring det i kog under piskning.
Tag gryden af varmen og rør den revede ost i.
Afkøl dejen lidt og rør æggeblommerne i.
Smag til med lidt reven muskatnød og en anelse cayennepeber.
Broccolibuketterne hakkes fint og vendes i dejen sammen med stilkene.
Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.
En stor souffléform smøres og drysses med rasp.
Dejen kommes i og souffléen bages ved 200 grader i 30 min.
Serveres omgående.
Lad være med at åbne ovnen før tid - for så falder den sammen!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spinatboller
Sådan laver du spinatboller Bruger du spinat fra frost, skal den først tøes op inden brug....
Krydrede hot wings
Krydrede hot wingsStart med at dele kyllingevingerne ved leddet - det yderste led kan gemm...
Blomkålskarry
Pil løgene og skræl ingefæren. Hak derefter skalotteløg, hvidløg, ingefær og chili (med el...