Video: Kokosgifler
KokosgiflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
50 gram Smør
-
2.5 deciliter Skummetmælk
-
1 stk Æg
-
2 spsk Sukker
-
0.5 tsk Bordsalt
-
6 deciliter Hvedemel
-
0.5 deciliter Kokosmel
-
50 gram Smør
-
1 deciliter Flormelis
-
1 deciliter Kokosmel
-
1 stk Æg
Smuldr gæren i en skål.
Smelt fedtstoffet i en kasserolle, tilsæt mælk og lad det blive fingervarmt.
Hæld det over gæren og rør til gæren er opløst.
Pisk et æg og bland det i dejen sammen med sukker, salt og det meste af melet.
Arbejd det til en smidig dej og lad den hæve et lunt sted i ca 20 min.
Rør smørret til fyldet blødt og tilsæt flormelis og kokosmel.
Læg dejen ud på melet bord og del den i tre dele.
Rul hver del ud til en rund plade, ca 30 cm i diameter.
Del hver plade i 8 trekanter.
Læg en klat af fyldet på hver og rul dem sammen fra den brede led mod spidsen.
Bøj giflerne lidt. Læg giflerne på en bageplade med bagepapir.
Lad dem hæve 20 min.
Pisk 1 æg sammen, pensl giflerne og drys dem med kokosmel.
Bag dem ved 225 grader i ca 10-12 min eller til de har fået en flot farve.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandler med ingefærglasur
Forvarm ovnen til 150°C.Smelt smørret på en stor pande over moderat varme. Tilsæt de øvrig...
Pilaf med ris, bacon og kål
Steg baconen i en stor pande. Overfør det til en tallerken med køkkenrulle med en hulske.T...
Marineret okemørbrad med seur rong hai-sauce
Opløs tamarinden i vandet i en halv time. Hæld tamarinden i en fin si over en skål og pres...