Video: Klassisk jambalaya
Klassisk jambalayaKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
17
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kalkunbryst
-
2 Løg
-
4 Forårsløg
-
1 Rød peberfrugt
-
2 Bladselleri
-
3 spsk Olie
-
3 Parboilede ris
-
5 Hønsebouillon
-
2 tsk Bordsalt
-
1 tsk Chili
-
2 tsk Paprika
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Oregano
-
1 Frisk chili
-
4 Hvidløg
-
3 spsk Olie
Klassisk jambalaya
Kalkunkødet skæres i tern.
Ingredienserne til krydderiblandingen blandes i en skål. Tilsæt olie, til blandingen er jævn.
Løg, forårsløg, peberfrugt og bladselleri hakkes fint, svitses i en sauterpande eller bred kasserolle i olie og drysses med krydderiblandingen.
Risene tilsættes og svitses også et øjeblik. Boullion tilsættes og bringes i kog. Lad det simre svagt under låg i 12 minutter. Kalkunen svitses imens.
Rør kødet i og lad det stå under låg endnu 12 min. til risene er møre. Smages til med salt og peber.
Nu er din jambalaya klar til servering - velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fiskepakke og perlebyg med rødpebersauce
Lav en fiskepakke per person i alufolie eller bagepapir. Start med at smøre bunden af pakk...
Krydderurter på brød
Bland krydderurter, olivenolie, presset hvidløg, salt og peber. Smør den ene side af brøde...
Brownies
BrowniesSmelt smørret med chokoladen i en lille gryde og lad det køle af. Pisk æg og sukke...