En lækker forret fra det danske køkken. Du kan lave ovnstegt kalkunbryst på ca. 2 timer i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Ovnstegt kalkunbryst

Ovnstegt kalkunbryst
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
ovnstegt kalkunbryst

Spørgsmål:

hvor høj er kernetemperaturen efter stegning?



Svar:
Hej,
Hvis du satser på 65 grader og lader den trække til 70 grader, så er det fint
Mvh Tomas
opskrifter.dk

05/04-2011 af Opskrifter.dk

Paprika?

Spørgsmål:

Hvornår skal man benytte paprikaen? Til at krydre kartoflerne?



Svar:
Ja, selvom det ikke fremstår af fremgangsmåden, er det helt korrekt, at paprikaen er til at krydre kartoflerne med - det gøres samtidigt med saltet.

Mvh
Martin
Opskrifter.dk

15/04-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Vinterstuvning med lammekød og grøntsager

Kødretter

Skær lammekødet i tern. Opvarm olien i en gryde og brun kødet på alle sider heri. Hæld fed...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Banankage

Vegetar

Opskrift på banankageHvis du er i tvivl om hvilken kage du skal bage, så er banankagen et...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fisk og grøntsager i fad

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Ovnen stilles på 225°C. Et fad smøres med olie og fisken lægges heri og drysses med salt o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag