Ovnstegt kalkunbryst

Ovnstegt kalkunbryst
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
ovnstegt kalkunbryst

Spørgsmål:

hvor høj er kernetemperaturen efter stegning?



Svar:
Hej,
Hvis du satser på 65 grader og lader den trække til 70 grader, så er det fint
Mvh Tomas
opskrifter.dk

05/04-2011 af Opskrifter.dk

Paprika?

Spørgsmål:

Hvornår skal man benytte paprikaen? Til at krydre kartoflerne?



Svar:
Ja, selvom det ikke fremstår af fremgangsmåden, er det helt korrekt, at paprikaen er til at krydre kartoflerne med - det gøres samtidigt med saltet.

Mvh
Martin
Opskrifter.dk

15/04-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fennikelgratin

Vegetar

Rengør fennikel og skær den i halve. Svits fennikelstykkerne i smør i 5 min. og tilsæt mel...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fyldte Bøftomater

Fedtfattig mad
Kødretter

Skær toppen af tomaterne og tøm dem med en suppeske. Fars: Pil løg og blend det med hvi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Jordbær frullato

Vegetar

Blend ingredienserne. Dekorér med snittede mandler og frisk mynte, og server straks.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag