Video: Bagte saltmandler
Bagte saltmandlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
1 timer 50 minutter
Antal personer:
-
1.2 spsk Syde salt
-
300 kg Mandler
-
2 deciliter Vand
Bagte saltmandler, sådan gør du.
Mandler og salt hældes i en gryde med vand, så det lige dækker.
Koges indtil al vandet er kogt væk.
Mandlerne bredes ud på en bageplade med bagepapir og tørres i oven i 15-20 minutter, i en 160 grader varm ovn.
Afkøles og kommes i en lufttæt beholder.
Velbekomme!
Du kan eksperimentere med at tilsætte krydderier til dine mandler, fx 1 spsk. spidskommen eller paprika. Er du mere til det søde, så prøv at tilsætte 1 spsk. lakridspulver til kogevandet. Det er bare lækkert.
Har du brug for at slukke tørsten efter indtag af de salte mandler ☺️, kan vi anbefale denne liflige hindbærlemonade, som bør nydes godt afkølet. Er humøret til en mere punchy drink, kan du prøve at kaste dig ud i en Margarita Watermelon - et perfekt match til de salte mandler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blinis pandekager med rogn
Gæren udrøres med lunkent vand. Boghvedemel og mælk tilsættes og dejen piskes sammen til e...
Frugtspyd
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt farin, flormelis og citronsaft.Kog blandingen ved jævn va...
Fuldkornspandekager med blåbær
Fuldkornspandekager med blåbærBland mel og bagepulver i en skål. Pisk mælk, æg og olie i....