Video: Kalkun med pasta og hvidløgssauce
Kalkun med pasta og hvidløgssauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kalkunschnitzel
-
4 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olivenolie
-
1 spsk Frisk oregano
-
2 stk Porre
-
2 stk Gulerod
-
3 Frisk timian
-
0.5 liter Piskefløde 38%
-
150 gram Flødeost 60+
-
500 gram Frisk pasta
Skær kalkunkødet i små "bøffer" og læg dem på en tallerken, drys dem med finthakket oregano og de rensede og groft hakkede hvidløg.
Lad det hvile koldt, mens gulerødderne renses og rives (på det groveste), porrerne skæres i tynde ringe og timian blade klippes af stilken.
Svits gulerødder, porrer og timian i lidt af olien til de tager lidt farve - uden at branke - tilsæt fløden langsomt og under omrøring.
Kog fløden op et par gange under omrøring og tilsæt flødeosten til sidst - smag til med salt og peber.
Hold saucen varm - uden at koge.
Steg nu kalkun "bøfferne" i resten af olien - samtidig med at pastaen koges.
Når bøfferne er færdige, lægges de på et serveringsfad med høj kant og holdes varme, mens panden "koges af" med saucen, som efterfølgende overhældes bøfferne.
Server med olivenbrød.
Spørgsmål:
Jeg forstår ikke helt den sidste del af beskrivelsen , steg bøfferne i resten af olien. Hvilken olie ? Jeg har jo lavet hele sovsen - de skal vel ikke steget I sovsen ? Hilsen mia
Svar:
Hej Mia, du skal bruge 2 spsk olie, den første på grønsagerne den anden på kødet
Mvh Tomasa
opskrifter.dk
16/01-2012 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret kylling med selleri og hvidløg
Krydr kyllingen med salt og peber. Opvarm olien i en stegegryde og brun kyllingen på alle...
Risalamande
RisalamandeTilsæt grødris og mælk i en gryde og lad det koge stille og roligt. Flæk vanilj...
Luciabrød
LuciabrødTag en gryde og tilsæt mælk, olie og safran som opvarmes til det er lunkent. Gære...