Video: chokolademoussé
chokolademousséKøkken:
Ingredienser:
Andet
3
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
75 gram Mørk chokolade
-
3 spsk Stærk kaffe
-
2 stk Æg
Chokoladen smeltes ved svag varme sammen med kaffen.
Når dette er afsvalet lidt, røres 2 æggeblommer i sammen med 2-3 spsk florsukker lidt rom.
Til sidst 2 stiftpiskede æggehvider og piskefløde pisket til skum.
Det hele røres let sammen og smages til.
Fordeles i små chokoladekopper, skåle eller andet og stilles koldt.
Kan udmærket stå til næste dag og pyntes med chokoladekringler
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvespidsbryst med rodfrugtpure og perberrod
Sådan laver du Kalvespidsbryst med rodfrugtpure og perberrod Skræl rodfrugter og kartofler...
Ovnbagt æggekage med hakket kød
Pisk æggene løst med en gaffel og rør dem i kødet med en håndmixer sammen med mælken.Når æ...
OKONOMIYAKI
Snit kål og porre fint og tilsæt salt - det hele i en stor sigte eller skål Lad det stå o...