Video: Ingefærsmåkager
IngefærsmåkagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hvedemel
-
2 tsk Natron
-
175 gram Sukker
-
1 spsk Kanel
-
0.5 stk Citron
-
225 gram Honning
-
150 gram Smør
-
50 gram Ingefær
Bland mel, natron og sukker i en stor røreskål.
Riv ingefær fint og kom den i blandingen sammen med de resterende ingredienser.
Honningen skal være blød eller tyktflydende, hvis den er fast, må den først lunes i en gryde.
Rør først dejen sammen i skålen med en stor grydeske.
Ælt den derefter færdig på køkkenbordet og stil den i køleskab ca. 2 timer.
Skær den afkølede dej i blokke, og tril dem i tykke ruller, der skæres i skiver og sættes på en smurt bageplade, eller brug bagepapir.
Bages ved ca. 175°C i godt 10 min. til de er jævnt brune.
Pas på, de ikke bliver for mørke.
Tag pladen ud og sæt kagerne til afkøling på smørrebrødspapir.
Ingefærkager passer fint til "eksotiske frugter".
Spørgsmål:
i opskrift ingrediens står 1/2 stk citron jeg kan ikke se om det er skal - saft eller hvordan det tilsættes. De lyder ellers lækre
Svar:
Hej, du tager saften af den citron, du kan også rive skallen fint og tage det med
Mvh Tomas
opskrifter.dk
06/12-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græskartærte med amaretti
Græskartærte med amarettiLæg butterdej i en lille skål og bag 5 min. ved 180°C. Skær græsk...
Torske- og hummerhaleterrin
Terrin:Blend alle ingredienserne (dog ikke æggene) og halvdelen af hummerhalerne.Når du ha...
Tunmedallion
Skræl kartoflerne og kog dem til de er møre. Skær de kogte kartofler ud i både og bland de...