Video: Bøf Bourgogne 1
Bøf Bourgogne 1Køkken:
Ingredienser:
Fransk
18
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
750 gram Oksekød i strimler
-
5 stk Løg
-
250 gram Champignon
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olie
-
1.5 spsk Hvedemel
-
1 stk Koncentreret tomatpure
-
0.5 tsk Tørret merian
-
0.5 tsk Tørret timian
-
1 stk Laurbærblad
-
3 deciliter Rødvin
-
1 deciliter Bouillon
-
4.5 deciliter Minimælk
-
1 tsk Stødt muskatnød
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1.5 kg Kartofler
-
1 kg Blandede grøntsager
1. Skær løg og hvidløg skiver, og svits dem i en spsk. olie, til de er gyldne.
2. Tag løgene op.
3. Brun kødet i den anden spsk. olie.
4. Tilsæt mel, merian, timian og laurbærblad.
5. Tilsæt bouillon, tomatpasta og vin.
6. Kødet skal lige være dækket.
7. Rør godt rundt, og lad det hele simre under låg 1½ -2 timer.
8. Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
9. Kog kartoflerne møre i usaltet vand.
10. Kog grøntsagerne møre i letsaltet vand.
11. Tilsæt de gyldne løg til kødet, ½ time før retten er færdig.
12. Rens champignonerne, skær dem evt. i mindre stykker, og tilsæt dem 10 min. før, retten er færdig.
13. Tilsæt mere bouillon, hvis retten er for tyk.
14. Smag til med salt og peber.
15. Pisk de kogte kartofler op med varm minimælk, til det bliver til en mos, og smag til med salt, peber og muskat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sunde banansmåkager
Forvarm ovnen til 175°C.Tag stenene ud af dadlerne og hak dem. Læg bananerne i en skål og...
Fedtfattig lasagne
Hak løg og riv gulerødderne.Brun kødet og rør rundt til det er smuldret ud. Krydr med kryd...
Kalkunrisotto med spinat og vilde svampe
Opvarm boullionen. Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie. Tilsæt ris og...