Hak fignerne groft og bland dem med rosiner og halvdelen af appelsinjuicen- lad det trække et par timer. Riv nu marcipanen og kom æggehviden i. Udhul æblerne

Fyldte lune marcipan æbler

Fyldte lune marcipan æbler
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave

Kødretter

Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Charlottes banankage

Vegetar
Fedtfattig mad

Ingredienserne piskes sammen med en elpisker i den rækkefølge ingredienserne står i. Bag...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagt jordskoksuppe med stegt jomfruhummer og smørristede hasselnødder

Fiskeretter

Pil jomfruhummerne og sæt dem derefter på køl. Del jordskokkerne i 2 portioner. Bag de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag