Video: Fyldte lune marcipan æbler
Fyldte lune marcipan æblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
3 stk Rå figen
-
3 spsk Rosiner
-
2 deciliter Appelsinjuice
-
4 stk Æbler
-
25 gram Marcipan
-
1 stk Æggehvide
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
-
100 gram Kvark 5+
-
1 tsk Kanel
-
3 spsk Flormelis
Hak fignerne groft og bland dem med rosiner og halvdelen af appelsinjuicen- lad det trække et par timer.
Riv nu marcipanen og kom æggehviden i.
Udhul æblerne og fyld dem med de tørrede frugter og marcipanblandingen.
Stil dem i et ildfast fad og bag en halv time ved 200°C eller til de er møre.
Pisk fløden let, bland med kvark, kanel, flormelis og resten af appelsinjuicen.
Server de bagte æbler med denne pikante creme-flødeskum, pynt med citronmelisse og spis dem lune.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julebrød
JulebrødKog en pose gløggmix i 1 l. vand, lad det småkoge i ca. 10 min. Du må gerne lade d...
Ovnbagt knoldselleri
Ovnbagt knoldselleri Bund og top skæres af knoldsellerien. Halver knoldsellerien...
Frikadeller uden æg
Frikadeller uden ægHak løgene og bland dem med det hakkede kød, mel, mælk, salt og peber i...