Video: Stegt kylling med agurkesalat
Stegt kylling med agurkesalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk hel kylling
-
3 kvist Frisk persille
-
75 gram Smør
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
1 stk Agurk
-
2 deciliter Eddike
-
3 spsk Sukker
Rens de to kyllinger godt og gnid dem med salt, peber.
Fyld dem med smør og masser af persille og luk dem til med snor eller en kødnål.
Smelt smørret i en stor stegegryde og brun kyllingerne godt på alle sider.
Skru ned for varmen og tilsæt 1 dl. fløde.
Læg låg på gryden og lad kyllingerne stege i ca. 1 time.
Tag kyllingerne op og kom resten af fløden i sovsen.
Smag til med salt og peber.
Agurkesalat:
Riv agurken i tynde skive på et rivejern.
Lad dem trække i ca. 20-30 min drysset med salt for trække væden ud.
Rør sukkeret ud i eddiken.
Børst saltet af agurkeskiverne og kom dem ned til eddiken.
Tilsæt salt og peber.
Kyllingen skæres ud i kvarte og serves med saucen og agurkesalaten til.
Kogte kartofler
Spørgsmål:
Har du opskriften på gammeldags agurksalat ? på forhånd tak.
Svar:
Ja, prøv at se denne her opskrift, der har du den "gammeldags" agurkesalat:
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
18/10-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marinerede tigerrejer
Marinerede tigerrejerRør alle ingredienserne til marinaden sammen.Ingefær og hvidløg skal...
Medister med grønlangkål
Medisterpølsen koges i ½ time. Tø kålen op. Smør og mel bages op og der spædes med mælk, i...
Pandekager med is
Pandekager med isSaften fra kirsebær jævnes med maizena (må gerne være ret tyktflydende) o...