Video: Dybstegte rejer med grøntsager
Dybstegte rejer med grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
15
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æggeblomme
-
1 deciliter Vand
-
1 deciliter Hvedemel
-
1 deciliter Maizena
-
0.25 tsk Bagepulver
-
2 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
1 knsp Karry
-
0.5 tsk Sukker
-
8 stk Champignon
-
3 stk Forårsløg
-
0.5 stk Blomkål
-
100 gram Store pillede rejer
-
1 stk Lime
-
1 spsk Frisk dild
Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand.
Hvedemel, maizena og bagepulver blandes i lidt ad gangen under omrøring.
Krydderierne blandes i.
Dejen skal være tyk, da grøntsagerne afgiver væde.
Fyld:
Læg de hakkede grøntsager samt rejerne på et sugende underlag, så de er så tørre som muligt, inden de kommes i dejen.
Tag en skefuld af dejen og kom den i en gryde med rigelig olie sammen med en skefuld blandede grøntsager og rejerne.
Grøntsagerne og rejerne steges således i skefuldsstore portioner, til dejen er gylden.
Det er nemmest hvis der ikke steges for meget ad gangen.
Dild klippes i små stykker og lime skæres i både til pynt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muffins med hvid chokolade og bær
Pisk æg, sukker og vaniljesukker godt sammen og rør mælken i, så det bliver mere flydende....
Skindstegt multe med thaimarinade
Skrab skællene af multefileten med gaffel, og skær fileterne i 4 ens stykker. Skær små sni...
Sannes boller
Kom kernerne i en skål og hæld 1 liter kogende vand over, kom olien i, lad det stå og hvil...