Video: Salade Nicoise
Salade NicoiseKøkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Tomat
-
1 stk Agurk
-
2 stk Hårdkogt æg
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
-
1 dåse Tun i olie
-
12 stk Sorte oliven
-
1 deciliter Olivenolie
-
2 spsk Balsamico
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Frisk purløg
Salade Nicoise
Du skal starte med at skylle tomaterne og skære stilkfæstet fra.
Derefter skal tomaterne skæres i både.
Skyl nu agurken og skær den i både.
Pil æggene og skær ligeledes dem i både.
Befri peberfrugt for frøstol og kerner.
Skær peberfrugten i tern.
Skær nu rodstokken af salathovedet og skyl hvert blad omhyggeligt fri for smådyr og snavs.
Slyng salatbladene helt fri for vand og skær dem i lidt indre stykker.
Del tunfisken i lidt mindre stykker.
Dressing
Start med at røre olie og balsamico sammen.
Pil derefter hvidløgsfeddene og hak dem fint eller knus dem i dressingen.
Bland fintklippet purløg i dressingen og krydr med salt og peber.
Nu skal du fjerne sten fra olivenerne.
Anret de forskellige ingredienser på et fad med salatbladene i bunden og strø oliven henover.
Afslut med at vende dressingen i salaten.
Nu er din salade nicoise klar til servering - bon appetit!
Serveringsforslag
Du kan servere et lækkert hjemmebagt flûte til salade nicoise.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indbagt kalkun
Nødder, løg og peberfrugt skæres i tern. Kalkun fars tilsættes, sammen med mel og et æg. F...
Hjemmerørt remoulade
Hak de forskellige ingredienser fint og bland det hele sammen sammen til remoulade. Tils...
Ovnbaguette med mozzarella
Forvarm ovnen på 220°C (varmluft på 180°C). Pil hvidløget og hak det fint, skær basilikumb...