Video: Salade Nicoise
Salade NicoiseKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Forret
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Tomat
-
150 gram Agurk
-
120 gram Hårdkogt æg
-
100 gram Grøn peberfrugt
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
-
1 dåse Tun i olie
-
12 stk Sorte oliven
-
1 deciliter Olivenolie
-
2 spsk Balsamico
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Frisk purløg
Tomaterne skylles og stilkfæstet skæres fra. Skær dem i både. Skyl agurken og skær den i både. Pil æggene og del dem i både. Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær rodstokken af salathovedet. Skyl det blad for blad. Slyng det fri for vandet.Pluk tunfisk i mindre stykker. Marinade: Rør olie og balsamico sammen. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i marinaden. Bland fintklippet purløg i og krydr med salt og peber. Riv salathovedet i strimler og kom dem i et halvdybt fad. Anret de forskellige ingredienser herpå. Tag stenene ud af olivenene. Fordel de udstenede oliven over salaten. Hæld marinaden over og servér.
Flûtes
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fisk og grøntsager i fad
Fisk og grønsager i fad Ovnen stilles på 225°C. Et fad smøres med olie og fisken lægges he...
Breadsticks
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt, sukker, rugkerner og grahamsmel og lad det stå...
Dybstegte rejer med grøntsager
Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, maizena og bagepulver blandes i lidt...