Video: Spinatmuffins
SpinatmuffinsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
25 deciliter Gær
-
2.5 spsk Vand
-
2 stk Æg
-
200 gram Frossen hakket spinat
-
1 tsk Bordsalt
-
3 spsk Olie
-
600 gram Hvedemel
-
100 gram Flødeost 60+
-
2 stk Hvidløgs fed
Rør gæren ud i det fingervarme vand og pisk æggene i ét efter et.
Tø spinaten op, evt. i mikrobølgeovnen, og pres væden af.
Rør spinaten i æggeblandingen sammen med salt og olie.
Rør melet i lidt ad gangen til en let, klistret dej.
Lad dejen hvile tildækket i ca. 1 time et lunt sted.
Rør flødeosten med presset hvidløg.
Fordel dejen i smurte muffinforme eller i dobbelte muffinpapirsforme.
Lav en fordybning i midten af hver portion med en finger og kom en skefuld af flødeosten i.
Luk hullet med dejen ind over flødeosten.
Lad muffinsene hæve i ca. 30 minutter.
Bag dem i midten af ovnen ved 200°C i ca. 25 minutter.
Lad dem afkøle lidt inden de tages ud af ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ristet brød med ansjosfilet, peberfrugt og aubergine
Bag peberfrugter og aubergine i et ovnfast fad med salt, peber og lidt olivenolie. Bag dem...
Dingo
Med saften fra en kvart citron, rystes ingredienserne i en shaker. Hæld drinken over ister...
Struds i fad
Skær strudsekødet i tynde skiver og læg det i et smurt ovnfast fad, så det dækker bunden....