Boller som mellemmad

Boller som mellemmad
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Bollerne er gode til pålæg og ost - f.eks.til brunch.

Kokkens svar
erstatning for kvark

Spørgsmål:

Hvilket mælkeprodukt kan jeg benytte istedet for kvark? Hilsen Katja i Lyon



Svar:
Hej Katja, Lyon selveste viktualerummet i Frankrige :-) , bare det var mig ;-))
Det er et syrnet mælkeprodukt som er magert, måske vil det virke med Creme Fraiche af den magre slags ?

Mvh Tomas
opskrifter.dk

10/02-2010 af Opskrifter.dk

Kvark, A-38, tykmælk?

Spørgsmål:

Kan man erstatte de forskellige mælkeprodukter ( a38, kvark, tykmælk cremefraise) med hinanden i bageopskrifter? Hvilke kan i så fald erstatte hinanden?



Svar:
Det kan du i nogle tilfælde, men med andre går det helt galt.
Det bedste er at prøve sig frem med en lille portion.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

15/08-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Karrysild m. banan

Fiskeretter

Skær sildene i passende stykker ned i en skål. Pisk fløden til skum og bland den sammen me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Norsk julekål

Fedtfattig mad
Kødretter

Riv kålhovedet (med undtagelse af kernen, det inderste, lidt seje materiale). Læg 1/4...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grillet laks med råstegte kartofler

Fiskeretter

Smørret røres blødt i en skål, herefter kommes de knuste hvidløg, persille og citronsaften...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag