Video: Skinkekød i wok
Skinkekød i wokKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1.5 tsk Sukker
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
400 gram Skinkeschnitzel
-
25 gram Smør
-
5 stk Gulerod
-
2 stk Porre
-
250 gram Nudler
-
1 stk Kinakål
-
2 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Frisk persille
Marinade: Bland citronsaft, hvidløg og krydderier i en plastikpose egnet til madlavning.
Skær schnitzlerne i strimler. Kom strimlerne i posen og luk den.
Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskabet i ca. 10 min.
Smelt smørret i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Skær porrer og gulerødder i skiver og svits gulerødderne i ca. 1 min.
Tilsæt porrer og skinkestrimler med marinade og svits videre i ca. 4 min.
Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt.
Efter ca. 1 min., under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde.
Lad dem dryppe af i en sigte.
Vend de nykogte nudler og kinakålen sammen med de svitsede grønsager og kød i den varme wok.
Smag til.
Drys med hakket persille eller purløg inden serveringen.
Spørgsmål:
Hej, kan jeg bruge noget andet end skinkekød, eller kan du anbefale en anden opskrift med nudler i wok?
Svar:
Hej, du kan bruge kalkun, kylling, mørt oksekød , helt fint
Mvh Tomas
opskrifter.dk
19/08-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baconsvøbt oksemørbrad med urtefyld
Der skal beregnes ca. 150-200 g. mørbrad pr. person.Smelt smørret i en stor gryde over mid...
Krabbe- og mangotartar med hindbærdressing
Tartar: Rengør skalotteløg og mango og hak dem fint. Krabbekød og koriander hakkes også fi...
Fedtfattig kylling i karry
Fedtfattig kylling i karryVask kyllingen og del den i mindre stykker. Hak løgene fint...