Video: Langtidssimret kreolsk oksegryde
Langtidssimret kreolsk oksegrydeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Mellemskært oksekød
-
0.5 deciliter Hvedemel
-
2 tsk Bordsalt
-
2 tsk Paprika
-
0.5 tsk Peber
-
3 spsk Olie
-
2 stk Løg
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1 deciliter Parboilede ris
-
2.5 deciliter Oksebouillon
-
2.5 deciliter Vand
Langtidssimret kreolsk oksegryde
Skær oksekødet ud i mindre stykker.
Bland mel, salt, paprika og peber i en lille skål.
Vend bøfferne i krydderiblandingen.
Opvarm olien i en stor gryde.
Brun bøfferne i gryden, og tag dem derefter ud.
Sauter hakket løg og hakket peberfrugt let i gryden.
Tilsæt igen bøfferne til gryden.
Tilsæt tomat, ris, bouillon og vand til gryden.
Rør godt rundt og bring retten i kog.
Skru herefter ned for varmen, læg låg på og lad det simre i 1½ time.
Din kreolske oksegryde er nu klar til servering - velbekomme!
Denne ret er en lækker onepot ret fra det kreolske køkken. Tag og vores side igennem for andre gryderetter.
Spørgsmål:
HVORNÅR SKAL KØDET PUTTES I?
Svar:
Ja, det fremgår ikke af opskriften, men det skal i inden løgene steges. Dvs. at kødet brunes inden løgene.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
11/04-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandel-karamel
Sukkeret smeltes til gylden karamel i en lille stegepande. Mandlerne "steger med" 1 minut...
Pastasalat med peberfrugt
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skær peberfrugten i strimler, læg strimlerne i en...
Dea Lea
Ryst ingredienserne med is, og si over isterninger i et afkølet cocktailglas.