Video: Hindbær med vanillecreme
Hindbær med vanillecremeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Ylette naturel
-
4 tsk Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
-
2 stk Husblas
-
1 spsk Citronsaft
-
200 gram Friske hindbær
Smag yletten til med sukker og vanillesukker.
Lad husblasen ligge i koldt vand i 5 minutter.
Tag husblasen op uden for meget væde og kom det i en gryde med det vand der hænger ved.
Tilsæt citronsaft og varm indtil husblasen er smeltet.
Kom husblasen i ylettecremen lidt efter lidt under omrøring og lad blandingen stå koldt indtil den er stivnet.
Fordel hindbærrene i 4 skåle og kom cremen over.
Pynt med Legro® citronmelisse.
Spørgsmål:
hej kan jeg godt lave cremen on morgen... så kommer den til at stå i ca 12 timer inden den skal severes..?? mvh ursula
Svar:
Ja - det kan du sagtens, bare den står i køleskabet.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
04/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pesto med mandler
Mandlerne skal ristes i ovnen eller på en tør pande til de er lysebrune.Alle ingrediensern...
Rigtig tomatsauce
Rigtig tomatsauceSkær tomaterne i både og hak løget. Tilsæt olie på panden og tilsæt...
Fisk i sennepssauce
Kartofler skrælles og skæres i ½ cm skiver og koges i 5 min. Porrer rengøres og skæres i s...