Video: Ovnbagt rødspætte
Ovnbagt rødspætteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rødspættefilet
-
1 tsk Køkkensalt
-
30 gram Smør
-
150 gram Sukkerært
-
1 stk Rød peberfrugt
-
150 gram Bønnespire
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Frisk dild
Fisken tørres og drysses med salt. Læg fileterne ved siden af hinanden i et ovnfast fad. Fordel 1/2 af smørret på fiskene. Bag øverst i ovnen 15 min ved 250°C. Imens skæres grøntsagerne i tynde strimler og svitses i smør i en stor gryde ved kraftig varme ca. 2 min. Tilsæt bønnespirer. Svits 1 min. mere og smag til. Pynt med dild.
Kogte ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marineret laks vendt i peber
Pres hvidløget. Bland hvidløg, soja, citronsaft og sukker i en frysepose. Tilsæt laksefile...
Tranebær- og ingefærchutney
Tranebær- og ingefærchutneyRør sukker, æblejuice og eddike sammen i en gryde over middelhø...
Bagt jordskoksuppe med stegt jomfruhummer og smørristede hasselnødder
Pil jomfruhummerne og sæt dem derefter på køl. Del jordskokkerne i 2 portioner. Bag de...