Video: Hønsesuppe med nudler
Hønsesuppe med nudlerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
14
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
4 stk Frisk chili
-
4 spsk Citronsaft
-
2 stk Hvidløg
-
2 tsk Ingefær
-
4 spsk Fish sauce
-
2 spsk Sukker
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
350 gram Kyllingebryst
-
100 gram Gulerod
-
350 gram Kartofler
-
100 gram Minimajs
-
3 spsk Frisk koriander
-
100 gram Cherrytomat
-
150 gram Nudler
Varm op under en wok.
Kom hakket chili, citronsaft, presset hvidløg, hakket ingefær, fishsauce, sukker og bouillon i og opvarm til kogepunktet.
Lad det koge i fem minutter.
Skær kyllingebryst i små strimler.
Kom det i og lad suppen koge i fem minutter mere.
Skær gulerødder, kartofler og majs i små, mundrette bidder.
Skru ned for suppen og tilsæt de småtskårne grøntsager.
Lad det simre til grøntsagerne er møre.
Tilsæt friskhakket koriander, halverede tomater og nudler.
Lad suppen simre i yderligere 5 min.
Suppen krydres med friskkværnet sort peber og koriander.
Serveres varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladesmør
Rist hasselnødderne på en tør pande og blend dem groft. Smelt chokoladen og nougaten i e...
Indisk karry-gulerodssuppe
Indisk karry-gulerodssuppePil og høk løg og hvidløg. Skræl gulerødder og søde kartofler og...
Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarin
OBS: Til denne opskrift skal bruges bambuspinde til at spidde rejerne. Pindene kan købes i...