Video: After eight roulade
After eight rouladeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
60 gram Mørk chokolade
-
2 spsk Varmt vand
-
9 stk Æg, delt i blomme og hvide
-
2.5 deciliter Sukker
-
1 deciliter Kakao
-
2 stk Pasteuriseret æggehvide
-
1 deciliter Sukker
-
150 gram Usaltet smør
-
1 tsk Pebermynteekstrakt eller olie
-
100 gram Mørk h
-
100 gram After eight
-
2 spsk Usaltet smør
-
50 gram Flormelis
-
1 spsk Kogende vand
Pynt
-
20 gram After eight
Smelt chokoladen med vand ved svag varme. Pisk blommerne med halvdelen af sukkeret til det er tykt. Rør sigtet kakao i sammen med smeltet chokolade og pisk hviderne meget stive og seje med resten af sukkeret og fold det i massen. Hæld ud i en 30+40 cm form med bagepapir og bag ved 180 grader i 20 minutter til det er svampeagtig. Rulles med bagepapir til det er afkølet. Æggehvider og sukker piskes, røres glat med smør og smages til med pebermynte. Smørres i kagen, der rulles igen og overtrækkes med en blanding af smeltet chokolade, after eight, smør, flormelis og lidt kogende vand. Når det er halvstørknet, skæres de sidste after eight i halve og stikkes i kagen. Holdes kold til den skal serveres.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Madpandekager med spinat
Madpandekager med spinatKom æg i en skål og pisk det godt sammen. Kom derefter hvedemel, m...
Gazpacho
GazpachoSkær grøntsagerne i små stykker. Tilsæt chili.Svits hvidløgene i olivenolie uden a...
Sønderjydske boller
Varm mælken til ca 30 gr. Rør mælk, gær, smør og 2 æg sammen, og tilsæt så kardemomme og...