Video: Fyldte ananas
Fyldte ananasKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Ananas
-
4 spsk Orangelikør
-
3 stk Husblas
-
2 stk Æggeblomme
-
2 spsk Flormelis
-
2 spsk Appelsinjuice
-
2 tsk Revet appelsinskal
-
1 deciliter Vand
-
1 spsk Sukker
-
2 deciliter Piskefløde 38%
Fyldt ananas
Skær alle ananas igennem på langs og fjern midterstrengene.
Skær ananaskødet fra skallen.
Snit det i små terninger og læg dem i skallerne.
Fordel orangelikøren over.
Fromage
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
Pisk æggeblommer og flormelis luftigt.
Træk husblassen op med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblasen med appelsinjuice og likør, og rør den i æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.
Pynt
Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker i ca. 5 minutter.
Tag dem op og lad dem tørre.
Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.
Nyd dine fyldte ananas - velbekomme!
Lækker og let dessert
Desserter, som hovedsagligt består af frugt, er ofte dejligt lette samt gode, hvis man får fået en hovedret, der måske føles lidt tungere i det. De fyldte ananas kan serveres med andre frugter og bær ved siden af, og hvis man ikke er til fromage, så kan den skiftes ud med lidt vaniljeis.
Andre forsalg på en lignende dessert kunne være vores populære frugtsalat eller vores eksotiske frugtdessert med blomme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brød med krydderurter
Vandet lunes så det er håndvarmt og blandes med A-38, gær og salt. Olie, salt, friskhakket...
Valnøddesnaps
ValnøddesnapsDen bedste smag fås med umodne valnødder. Da de indeholder en kraftigt f...
Cremet græskarsuppe serveret i græskar
Skær toppen af græskarret og fjern frø og strenge. Skær kødet ud af græskarret, til der er...