Fyldte ananas

Fyldte ananas
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

35 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (10)

Antal personer:


3 stk Ananas

4 spsk orangelikør

3 stk Husblas, blade

2 stk æggeblomme

2 spsk flormelis

2 spsk Appelsinjuice

2 tsk reven appelsinskal

1 deciliter vand

1 spsk sukker

2 deciliter piskefløde 38%

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Skær alle ananas igennem på langs og fjern midterstrengene. Skær ananaskødet fra skallen. Snit det i små terninger og læg dem i skallerne. Fordel likør over.

Fromage: Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æggeblommer og flormelis luftigt. Træk husblassen op med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med appelsinjuice og likør, og rør den i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.

Pynt: Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min. Tag dem op og lad dem tørre. Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sesamfrøsauce

Vegetar
Vegansk Mad

Rist sesamfrøene på en tør stegepande over middel varme. Rør konstant i 5 min. Knus de ris...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
Opskrift

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Hjemmelavet rødkål

Vegetar

Snit kålen fint. Put smør, gelé, balsamico og allehånde i en stor gryde og varm det op. Ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag