Video: Pasta arrabiata
Pasta arrabiataKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
250 gram Pasta penne
-
1 dåse Hakkede tomater
-
0.5 stk Frisk chili
-
2 fed Hvidløg
-
50 gram Parmesan ost
-
3 spsk Olivenolie
-
1 bdt Frisk basilikum
-
2 tsk Balsamico
Pastaret med bid
Start med at skylle grøntsagerne og snit både hvidløg og chili fint, mens basilikum hakkes lidt grovere.
Varm olivenolie op i en gryde og tilsæt hvidløg og chili og lad det små simre i et par minutter.
Kom de hakkede tomater i og vend sammen med basilikum og balsamico - smag til med salt, peber og en smule sukker.
Mens pastasovsen står og simrer, tager du en ny gryde, fylder med vand og koger din pasta al dente.
Bagefter vendes pastaen sammen med sovsen og serveres med revet parmesan og lidt frisk basilikum på toppen - Buon appetito
Arrabiata betyder vred
Så alt efter hvor stærk eller 'vred' du vil have din pastaret, afhænger af mængden af chili - du kan både bruge frisk eller tørret chili. Eller måske begge dele.
Hvis du vil have lidt mere smag i eller har brug for mere fylde, kan du toppe med lidt bacon eller stegt serrano skinke som tilfører pastaretten lidt mere crunch.
I vores pasta arrabiata har vi brugt pasta penne, men andre pasta typer kan også bruges - evt skruer eller fettucine. Se vores andre lækre italienske pastaretter som denne med blåmuslinger eller måske den klassiske pasta carbonara frister mere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede laksefileter med appelsin- og whiskymarinade
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål (hak forårsløg, purløg samt hvidløg). Hæ...
Blue Moon
Bland alle ingredienser i en isfyldt shaker. Ryst godt og si over i et collins glas fyld...
Svampetoast med parmaskinke
Svampetoast med parmaskinke1. Sæt ovnen på 250 grader varmluft. Rens svampene og skær dem...