Video: Svinerillette
SvinerilletteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Forret
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svinebryst til stegning
-
2.5 deciliter Gåsefedt
-
0 Frisk timian
-
0 Hele peberkorn
Skær kødet i grove tern, og salt det let i et par timer. Skyl kødet og dæk det med lunt gåse- eller andefedt. Tilsæt timian og peberkorn og lad det småkoge i et par timer til det er mørt. Fordel kødet i patentglas og tilsæt en smule af fedtet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmos
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmosBrun kødet i halvdelen af fedtstoffet. Når kødet e...
Cassoulet med bønner og confit de canard
1. Læg de hvide bønner i blød i rigeligt koldt vand natten over. Næste dag: Hæld vandet fr...
Laotisk chilisauce
Skær chilierne åbne på langs og fjern frøene. Skær dem i små stykker og knus dem sammen me...