Video: Svinerillette
SvinerilletteKøkken:
Ingredienser:
Fransk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svinebryst til stegning
-
2.5 deciliter Gåsefedt
-
0 Frisk timian
-
0 Hele peberkorn
Skær kødet i grove tern, og salt det let i et par timer.
Skyl kødet og dæk det med lunt gåse- eller andefedt.
Tilsæt timian og peberkorn og lad det småkoge i et par timer til det er mørt.
Fordel kødet i patentglas og tilsæt en smule af fedtet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærcupcakes
Jordbærcupcakes fremgangsmådePisk smør og sukker hvidt og luftigt. Kom æggene i et ad gang...
Græsk kartoffelsalat
Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Marinade: Pisk olie, citronsaft, salt, finthakket...
Kamikaze
Ryst alle ingredienserne i en shaker med is í. Si over isterninger i et gammeldags glas og...