Rabarbergrød

Rabarbergrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tips of tricks til din Rabarbergrød

Hjemmelavet rabarbergrød er en fantastisk dejlig dessert, specielt i sommertiden og især hvis man har mulighed for at bruge sine egne rabarber fra haven.

Hvis du synes at rabarbergrød er lige til den syrlige side, så kan du neutralisere lidt af det syrlige ved at komme lidt nonoxal i din grød. Hvis det ikke er nok kan du i stedet for creme fraiche servere din rabarbergrød med mælk eller fløde, hvilket også hjælper på syrligheden.


Hvis du ønsker en mere fin rabarbergrød, kan du sigte din rabarbergrød efter den har kogt i et par minutter.

Du kan også gøre lidt ekstra ud af din rabarbergrød ved fx. at tilføje vanilje eller krydre den lidt med kardemomme, eller tilføje nogle jordbær i din rabarbergrød.


Mange flere opskrifter

På vores hjemmeside kan du finde mange flere opskrifter på alt lige fra lækre hovedretter til exotiske cocktails.

God appetit



Kokkens svar
Rabarbergrød

Spørgsmål:

Kan den fryses ? Mvh. Yvonne



Svar:
Hej Yvonne, ja det kan det godt.Men hvis du koger den og nedkøler som man skal, så holderer den over en uge i kølskabet og er mere lækker
Mvh Tomas
opskrifter.dk

18/05-2010 af Opskrifter.dk

Duer jordbær også?

Spørgsmål:

Hej! Jeg ville gerne lave denne dessert til 25 mennesker, men har kun ca. 2 kg. rabarber i fryseren. Kan man supplere op med jordbær? Hvad kan du anbefale at drikke til? Muskatvin? Portvin? Tak! Hilsen Eva



Svar:
Det lyder fint, at du blander med jordbær, det bliver desserten ikke ringere af.

Vin er lidt af en smagssag, men personligt synes jeg at muskatvin vil være god til denne dessert.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

04/09-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pasta puttanesca

Proteinrig mad
Fiskeretter

Hak hvidløg og oliven og steg det olie. Tilsæt ansjos og oliven, og derefter tomat. Lad d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blåbærtærte med marcipan

Vegetar

Fremgangsmåde: Blåbærtærte med marcipanMørdej: Kom marcipan og salt i en røremaskine og r...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Dip med dild til chips

Vegetar
Fedtfattig mad

Sådan laver du en dip til Chips : Hak løg og dild meget fint Bland resten af ingrediense...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag