Video: Saganaki med oliven og citron
Saganaki med oliven og citronKøkken:
Ingredienser:
Græsk
9
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
250 gram Pecorino ost
-
2 spsk Hvedemel
-
3 spsk Olivenolie
-
0.5 stk Citron
-
1 spsk Frisk oregano
-
0.5 tsk Peber
-
6 stk Tomat
-
4 stk Pitabrød
-
16 stk Sorte oliven
Skær osten i skiver på ca. 1 cm tykkelse.
Vend osteskiverne i mel.
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme.
Tilsæt osten og steg den, til den begynder at brune, ca. 1 min. på hver side.
Fordel osteskiverne på tallerkener.
Pres citronen over osteskiverne og drys med hakket oregano og peber.
Servér saganakien med tomatbåde, pitastykker og oliven.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin med rosenkål og skinke
Rør mornay sauce, mel, salt og peber sammen Bring blandingen i kog ved høj varme, koger u...
Græskarboller
Langtidshævede græskarbollerDen første dag laves dejen så den kan sættes i køleskabet til...
Coq au biere - kylling i øl
Coq au biere - kylling i ølKyllingen parteres, ved at skæres på langs, i ben, vinger, og b...