Video: Saltimbocca
SaltimboccaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kalveinderlår
-
8 stk Spegeskinke
-
8 stk Frisk salvie
-
50 gram Smør
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
Kalvekødet skæres i tynde skiver, 2 til hver person, skiverne bankes evt. hvis de ikke er tynde nok. Læg 1 skive skinke og et par salvieblade på hver kødstykke og sæt det fast med en kødpind. Brun halvdelen af smørret i en stor pande. Læg kødet på panden og steg det ved svag varme 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet af og hold det varmt (låg eller sølvpapir over). Hæld vin i panden og lad det koge op. Tilsæt resten af smørret og rør med piskeriset, indtil smørret er opløst. Læg kalvekødet på panden endnu engang - færdig!
Safran ris - Basmati ris. En god salat med årstidernes grøntsager og krydderurter.
Serveres med et køligt glas Hvidvin.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fiskedeller
FiskedellerFørst skal du være sikker på, at din fisk er uden ben. Derefter hakkes den og...
Mandelappelsinkage
Vask appelsinerne grundigt, brug helst økologiske. Kom de hele appelsiner i en gryde, hæld...
Rødkålssalat med appelsin
Sådan laver du rødkålssalat med appelsin Snit rødkålen så fint som muligt med en stor kniv...