Video: Saltimbocca
SaltimboccaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kalveinderlår
-
8 stk Spegeskinke
-
8 stk Frisk salvie
-
50 gram Smør
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
Kalvekødet skæres i tynde skiver, 2 til hver person, skiverne bankes evt. hvis de ikke er tynde nok.
Læg 1 skive skinke og et par salvieblade på hver kødstykke og sæt det fast med en kødpind.
Brun halvdelen af smørret i en stor pande.
Læg kødet på panden og steg det ved svag varme 2 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Tag kødet af og hold det varmt (låg eller sølvpapir over).
Hæld vin i panden og lad det koge op.
Tilsæt resten af smørret og rør med piskeriset, indtil smørret er opløst.
Læg kalvekødet på panden endnu engang - færdig!
Safran ris - Basmati ris. En god salat med årstidernes grøntsager og krydderurter.
Serveres med et køligt glas Hvidvin.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet rodsuppe
Skær gulerødder/persillerod i strimler og hak løget groft. Gem lidt stave af gulerødder og...
Asiatisk nudelsalat m. oksekød
Rist jordnødder på en tør pande og stil til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakke...
Marineret kalvelever
Sådan laver du marineret kalveleverSkær leveren i ca. 1 cm tykke skiver og rens dem for hi...