Video: Små tærter med kyllingelever
Små tærter med kyllingeleverKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
85 gram Hvedemel
-
40 gram Grahamsmel
-
1 tsk Bordsalt
-
75 gram Smør
-
25 gram Parmesan ost
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Løg
-
10 gram Smør
-
1 bdt Frisk purløg
-
300 gram Kyllingelever
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
2 stk Æg
-
2 deciliter Fløde 13%
Tærtedej:
Bland de to slags mel med salt, smør og ost.
Hak i melblandingen og smuldr det helt grynet.
Saml hurtigt dejen med koldt vand, eller lav dejen på foodprocessor, det er nemt og hurtigt.
Læg den gerne koldt ½ time.
Rul dejen ud på et melet bord og kom den i et par små eller en stor smurt tærteform.
Dejen må gerne hænge lidt ud over kanterne.
Prik bunden og forbag midt i en 200°C varm ovn 12 minutter.
Lav imens fyldet:
Riv gulerødderne og hak løget fint.
Svits begge dele i smørret et par minutter.
Vend hakket purløg i, stil det til side.
Dup leverstykkerne tørre og skær dem midt over.
Brun dem godt og krydr med salt og peber.
Tag dejbundene ud og skær kanterne til.
Fordel gulerodsblandingen og læg leveren ovenpå.
Pisk æg og fløde sammen og hæld det over.
Det skal lige dække grøntsagerne.
Bag nu tærterne færdige stadig midt i ovnen.
Æggemassen skal være gylden og stivnet.
Små skal bage 20-25 minutter, en stor ca. 35-40 minutter.
Server tærterne lune med en god salat til
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Verdens bedste tomatsuppe
Verdens bedste tomatsuppeDe hvide bønner skal skylles og ligge i blød i 8-12 timer. Derfo...
Diabetesvenligt farsbrød
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd et ovnfast fad med folie.Opløs bouillonterningen i kogende...
Beetroot Halwa
Smelt ghee i en tunge bundplade. Stek cashewnødderne til guldbrun. I den samme gryde skal...