Video: Romkugler
RomkuglerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Kakao
-
35 gram Mørk chokolade
-
15 gram Kokosolie
-
0 deciliter Flormelis
-
3 deciliter Havregryn
-
1.2 deciliter Rismælk
-
2 spsk Honning
-
30 gram Kokosmel
Romkugler
Romkugler startede som en velsmagende skabelse af nødvendighed. Ved juletid, hvor bagerier og kagebutikker arbejdede i døgndrift, var der uundgåeligt en masse rester fra kager og kiks. I begyndelsen af det tyvende århundrede begyndte bagere at kombinere disse rester med rom og chokolade og rulle blandingen i ekstra chokolade. Inden længe var disse 'romkugler' blevet så populære som de kager og kiks, de blev lavet fra, og nu kunne man finde dem som en fast bestanddel i julekøkkenet i hele Europa, Nordamerika, Australien og New Zealand.
Sådan laver du romkugler
Smelt smør og chokolade i vandbad. Rør øvrige ingredienser sammen. Afkøl og rul i kokosmel. Tilsæt evt. romessens.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tun- og torskerognsfrikadeller
Tun findeles med en blender eller en gaffel. De øvrige ingredienser tilsættes, farsen skal...
APPELSIN OG KIRSEBæRSOVS
Smør og flormelis smeltes i en gryde. Reven skal af en appelsin og en citron tilsættes.Til...
Hindbær macarons
Hindbær macaronsBlend mandelmel og flormelis i en skål. Pisk halvdelen af æggehvidern...