Video: Bøf med svampe
Bøf med svampeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Roastbeef
-
100 gram Champignon
-
100 gram Rå kantarel
-
1 stk Løg
-
50 gram Soltørret tomat
-
1 spsk Frisk persille
-
1 spsk Frisk dild
-
30 gram Smør
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
4 deciliter Piskefløde 38%
-
150 gram Gorgonzola
-
1 deciliter Tør hvidvin
Fyld: Champignoner, kantareller, løg og tørret tomat hakkes.
Bland med finthakket persille og dild og sauteres i smør.
Blandingen krydres med hvidløg, salt og peber.
Kødet skæres til fire regulære bøffer.
Fyldet fordeles på halvdelen af hver af de de fire bøffer.
Bøfferne foldes og lukkes med kødnåle.
Brun bøfferne på begge sider i smør og stil dem i en varm ovn på 200°C i 5-8 min.
Bøfferne skal hvile 5 min. efter de er taget ud af ovnen.
Gorgonzolasauce:
Piskefløden bringes i kog.
Osten tilsættes og der piskes grundigt, til saucen er glat.
Hvidvin spædes til og saucen smages til med hvidløg, salt og peber.
Server bøfferne med pasta eller ovnbagte kartofler og ovnbagte rodurter (f.eks. selleri, gulerødder, pastinak og persillerod), der er skåret i tern.
Spørgsmål:
Hej Hvad er godt at bruge sammen med kalkun til buffet
Svar:
Gå ind i opskrifts søgning og skriv salat , så kommer der en masse gode forslag.
Kalkun der kan næsten alt bruges gerne lidt "våde/cremede elementer" og ikke for stærkt.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
02/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blommetrifli
BlommetrifliKnus makronerne let i en skål.Kom makronkrummerne i et glas til hver person og...
Dijonmørbrad
Skær mørbraden i medaljoner. Svits medaljonerne på en pande med varm olie, til de er brune...
Hvedeknopper - Varme hveder
Smelt smørret i en gryde ved svag varme, tilsæt mælk, vand og bland gæren i, men hold det...