Video: Omelet med avocado, chili og parmesan
Omelet med avocado, chili og parmesanKøkken:
Ingredienser:
Spansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
1 stk Syltede jalapeños
-
50 gram Revet parmesan
-
1 stk Avocado
-
1 tsk Flagesalt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
2 stk Rugbrød i skiver
-
25 gram Usaltet smør
Start med at hak chili og stil til side i en skål.
Skær parmesan i flager og stil til side i en skål.
Skær avocado over på langs og fjerne stenen med en ske og tag derefter kødet ud med en ske.
Skær dernæst den en halvdel i tykke skiver og den anden halvdel i tynde skiver.
De tynde skal ind i selve omeletten.
Pisk æggene grundigt i mindst 2 minutter, således at du får godt med luft ind i massen.
Start med at sætte brødet på en rister (eller server frisk).
Varm panden op, og skru så ned på halvt blus og læg smørret på panden.
Hæld æggemassen ud på panden og steg i ca. 1-2 minutter indtil massen begynder at samle sig, den skal gerne være lidt flydende stadig.
Tilsæt salt over hele omeletten, ca. 2 fingerspidse salt.
Tilsæt tynde skiver avocado, jalapeno og parmesan på den ene halvdel af omeletten.
Lad omeletten stege yderligere et minut og fold så den ene ende ende ind over den anden og lad omeletten stege yderligere 1 minut.
Så serveres omeletten straks med yderlige tykke skiver avocado og jalapeno, og evt. lidt tabasco/chipotle sauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fyldte portobellosvampe med ost og bacon
Fyldte portobellosvampe med ost og baconFørst stiller du ovnen på 180* varmluft.Rens champ...
Grillet perlehønesalat
Dressing: Bland de 5 første ingredienser til dressingen sammen. Under stadig omrøring blan...
Suppe med endivie og små kødboller
Læg endiviebladene oven på hinanden og skær dem i strimler på tværs. Hak gulerødderne.Put...