Video: Ungarsk paprikagryde
Ungarsk paprikagrydeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
12
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
100 gram Bacon
-
25 gram Smør
-
600 gram Oksekød i strimler
-
2 spsk Hvedemel
-
1 spsk Paprika
-
4 deciliter Oksebouillon
-
1 spsk Tomatpure
-
1 bæger Creme fraiche 18%
-
100 gram Cocktailpølse
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
250 gram Frosen ærter
Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt. Tag det op. Kom smørret i gryden. Dup oksekødet tørt og brun det godt heri. Bland mel og paprika og drys det over. Rør bouillonen i lidt ad gangen sammen med tomatpuré. Væden skal lige dække kødet. Kom baconen tilbage i gryden og lad retten simre under låg til kødet er mørt, ca. 1 time. Kom creme fraiche og cocktailpølser i og kog igen 5 minutter. Smag til med salt, peber og evt. paprika. Vend ærterne i og lad dem blive gennemvarme.
Server med kartoffelmos rørt med hakket persille
Spørgsmål:
Hej! Jeg har ofte været på restaurant og fået en paprikagryde - dejlig cremet, med mørbrad og en rigtig god smag. Hvad er det der gør det? - synes ikke paprika og fløde gør det? Hvad putter de i? Har du en rigtig god opskrift på en "paprikagryde"?
Svar:
Jeg ved ikke helt hvad de gør, men vi har et par opskrifter, som måske kan give dig nogle svar.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
12/03-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aioli med røget paprika
Kom æggeblommerne i en skål og tilsæt en smule salt. Tilsæt olien lidt ad gangen mens du p...
Tapas - Chorizo i cider mv.
Olien hældes i en lille gryde og varmes under middel varme. Herefter hældes alle ingredie...
Helstegt marineret oksefilet på grill
Oksefileten marineres i rødvin, timianblade, groft knust laurbærblad, citronskal, hele peb...