Video: Dip med rejer og estragon
Dip med rejer og estragonKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
2 timer 15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
1 stk Forårsløg
-
2 spsk Frisk estragon
-
500 gram Frosne rejer
-
2 deciliter Mayonnaise
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.5 tsk Worcestershire sauce
-
0.5 tsk Tabasco
Hak løg, forårsløg og frisk estragon.
Put disse i en foodprocessor/blender sammen med rejerne.
Hak ingredienserne fint.
Overfør blandingen til en lille skål.
Tilsæt mayonnaise, cremefraiche, Worcestershiresauce og tabasco.
Rør godt rundt og smag til med salt og peber.
Læg låg over og køl af i mindst 2 timer.
Dip til chips eller grøntsager
Spørgsmål:
Løbet tør for lækre dressings og savner lidt inspiration til nye dressings - til salater og til vegetariske retter På forhånd tak Lili Schmidt
Svar:
Jeg har vedhæftet nogle "nye" dressinger, som du kan bruge til inspiration.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
19/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citronkage med blåbær
Varm ovnen op til 180 grader. Knus kokosmel sammen med 1 spsk sukker, i en foodprocessor e...
Lakseroulade med flødeost
Sådan laver du lakseroulade med flødeost Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakke...
Marineret laks
Forvarm ovnen til 190°C. Beklæd en bradepande med folie.Rør sojasauce, olivenolie, citrons...