Video: Broccoligratin med tomatsalat
Broccoligratin med tomatsalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Broccoli
-
100 gram Frisk pasta
-
1 deciliter Hvedemel
-
4 deciliter Skummetmælk
-
5 stk Æg
-
1 spsk Mozzarella 30+
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
0 Olie
-
0.5 deciliter Rasp
-
500 gram Tomat
-
2 stk Rødløg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
2 tsk Olivenolie
-
0.5 deciliter Rødvinseddike
Del broccolien i buketter og skær broccolistilkene i skiver.
Damp begge dele i vand tilsat salt i ca. 3 min.
Kog pastaen efter anvisning og lad den køle af.
Pisk mel og mælk sammen i en gryde og kog det igennem under piskning.
Del æggene, pisk blommerne let sammen og pisk hviderne stive.
Bland æggeblommer og den afkølede pasta i saucen sammen med ost, muskatnød, salt og peber.
Vend forsigtigt hviderne i.
Smør en dyb gratinskål med olie og drys med rasp.
Fordel broccolien heri og hæld gratinmassen over.
Bag ved 190°C i 55 min.
Fjern stilkenden på tomaterne og del dem i både, læg dem i et fad.
Skær rødløg og peberfrugt i strimler og sautér dem i lidt olie ved jævn varme i 2 min.
Smag til med salt og peber.
Fordel blandingen og rødvinseddike over tomaterne og drys med basilikum.
Serveres med brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet græskarsuppe serveret i græskar
Skær toppen af græskarret og fjern frø og strenge. Skær kødet ud af græskarret, til der er...
Svinemørbrad med mangochutney
Sådan laver du svinemørbrad med mangochutneyMangochutney: Hak løg og ingefær fint. Opvarm...
Chokoladekage med kærnemælk
Brug røremaskine eller elpisker.Mix de våde ingredienser sammen.Sigt mel, kakao og natron...