Video: Sennep- og honningbagt skinke
Sennep- og honningbagt skinkeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Skinkesteg
-
2 deciliter Appelsinjuice
-
1.5 deciliter Brun farin
-
0.5 tsk Brun sennep
-
2 tsk Maizena
-
40 gram Smør
Rids med en skarp kniv fedtet ½ cm dybt på kryds og tværs af skinken.
I midten af hver rude stikkes en nellike.
Skinken lægges på risten i en bradepande og sættes på nederste rille i ovnen ved 175°.
Alle ingredienserne til penslingen røres sammen i en kasserolle og koges igennem et par minutter under stadig omrøring.
Smørret piskes i. Efter 10 min. forløb hældes ca. 1/3 af glaseringen jævnt over skinken.
Ca. 10 min. senere fordeles endnu 1/3 over skinken.
Herefter pensles skinken hvert 5 min. med resten af glaseringen.
Den samlede stegetid er ca. 45 min. for 1½ kg skinke, afhængigt af tykkelsen.
Spørgsmål:
Hvor meget skinke skal jeg beregne til 23 pers. når det er til en buffet?
Svar:
Hej , hvis det er uden ben ville jeg regne med ca: 225 gr per person , og måske lidt ekstre hvis de er meget sultne
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/09-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej der står honningbagt skinke. men hvor er honningen ? Hvor meget skal der i til 7 personer Hilsen Jeanette
Svar:
Hej , det er en fejl , vi retter fejlen , der skal stå, 1 spsk honning per couvert, sorry
Mvh Tomas
07/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stifado med lammekød
Smelt sukkeret i en stor gryde ved middel varme. Når sukkeret er blevet karamelliseret og...
Persilledressing
Hak persillen og skalotteløget. Rør ylette sammen med de øvrige ingredienser og smag til m...
Rejer i gorgonzola
Hæld lidt olivenolie på panden og steg rejerne et par minutter. Kom dem op i et ildfast fa...