Video: Sennep- og honningbagt skinke
Sennep- og honningbagt skinkeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Skinkesteg
-
2 deciliter Appelsinjuice
-
1.5 deciliter Brun farin
-
0.5 tsk Brun sennep
-
2 tsk Maizena
-
40 gram Smør
Rids med en skarp kniv fedtet ½ cm dybt på kryds og tværs af skinken. I midten af hver rude stikkes en nellike. Skinken lægges på risten i en bradepande og sættes på nederste rille i ovnen ved 175°. Alle ingredienserne til penslingen røres sammen i en kasserolle og koges igennem et par minutter under stadig omrøring. Smørret piskes i. Efter 10 min. forløb hældes ca. 1/3 af glaseringen jævnt over skinken. Ca. 10 min. senere fordeles endnu 1/3 over skinken. Herefter pensles skinken hvert 5 min. med resten af glaseringen. Den samlede stegetid er ca. 45 min. for 1½ kg skinke, afhængigt af tykkelsen.
Spørgsmål:
Hvor meget skinke skal jeg beregne til 23 pers. når det er til en buffet?
Svar:
Hej , hvis det er uden ben ville jeg regne med ca: 225 gr per person , og måske lidt ekstre hvis de er meget sultne
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/09-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej der står honningbagt skinke. men hvor er honningen ? Hvor meget skal der i til 7 personer Hilsen Jeanette
Svar:
Hej , det er en fejl , vi retter fejlen , der skal stå, 1 spsk honning per couvert, sorry
Mvh Tomas
07/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Caesarsalat med kylling
Drys kyllingestrimlerne med salt og peber og steg dem 3-4 min på hver side, til de er genn...
Porretærte med bacon
TÆRTEDEJ175 g hvedemel75 g smør½ tsk salt3 spsk vandFYLD300 g bacontern1 stk porre1 æg1,5...
Thaisalat med oksekød, spinat og bønnespirer
Skær kødet i tynde skiver. Marinade: Bland fishsauce, sukker, ingefær, limesaft og fint...