Video: APPELSIN OG KIRSEBæRSOVS
APPELSIN OG KIRSEBæRSOVSKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
50 gram Usaltet smør
-
1.5 deciliter Flormelis
-
2 stk Appelsin
-
1 stk Citron
-
4 deciliter Fortyndet kirsebærsaft
-
2 tsk Kartoffelmel
-
1 deciliter Henkogte kirsebær
Smør og flormelis smeltes i en gryde. Reven skal af en appelsin og en citron tilsættes. Til sidst sies den afpressede saft i sovsen. Saften bringes i kog. Kartoffelmelet røres ud i lidt koldt vand. Gryden tages af varmen og jævningen tilsættes på en gang under omrøring. Derefter røres kirsebærene i.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rugbrød
Sådan laver du rugbrød 1. dag. Æltes sammen. Hæver i fadet i 24 timer. Dækkes med et våd...
Ærtesuppe med gedeostecreme
Ærtesuppe med gedeostecremeSautér hvidløg og løg i en smule olivenolie i en varm gryde.&nb...
Lammeroulade med rosmarin og citron
Udben lammekøllen. Lav små snit i kødet uden at skære igenem. Køllen fyldes med knust h...