Video: Kalvemørbrad i hvidvin
Kalvemørbrad i hvidvinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kalvemørbrad
-
10 skive Kogt røget skinke
-
1 bdt Frisk persille
-
25 gram Pinjekerner
-
0.5 deciliter Rosiner
-
75 gram Mozzarella 30+
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
0 Salt
-
0 Peber
Kalvekødet skæres i tynde skiver á ca. 80 - 100 gram - bank dem så flade som muligt. Læg en skive skinke på hver. Hak persillen groft og bland den med rosiner, mozarella ost i små tern samt pinjekerner. Smør de blandede ingredienser ud over alle kødstykkerne. Rul derefter kødet til ruller og stik en tandstikker eller kødnål i kødet, eller bind dem sammen med en snor beregnet til formålet. Brun rullerne i olie og tilsæt hvidvinen samt lidt salt og peber. Steg ved jævn varme i ca. 20 minutter med låg. Som variation af retten kan fyldet bestå af soltørrede tomater og bacon i stedet for rosiner og skinke.
Server med frisk pasta eller en god salat.
Stegeskyen kan evt. jævnes til en sauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gnocchi og malfatti
Et ildfast fad smøres med smør. Hæld den hakkede spinat i en skål sammen med ricottaen, ha...
Krydret brød
Skær tomaterne i stykker og fjern den grønne stilk. Kom tomaterne, merian og hvidløg i...
Stegte nudler med kecap manis
Stegte nudler med kecap manisKog nudler efter anvisning på emballagen.Opvarm olien i en wo...