Video: Aubergine i tomat og hvidløgssauce
Aubergine i tomat og hvidløgssauceKøkken:
Ingredienser:
Græsk
9
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
5 stk Aubergine
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
6 stk Hvidløg
-
5 stk Tomat
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
2 stk Rødløg
Aubergine i tomat og hvidløgssauce
Fjern enderne på auberginerne og skær dem i skiver. Læg skiverne i saltvand i ca. 1 time. Afdryp og tør dem mest muligt.
Steg skiverne i olivenolien og læg dem derefter i en sauterpande eller gryde og kom hakket løg og hvidløg, tomater i skiver, rosmarin, sukker, salt og peber og en lille smule vand ved og lad det hele simre i 25 minutter.
Serveres varmt eller koldt.
Server masser af feta til, hvis retten bruges som en forret eller frokostret.
Er lækkert som tilbehør til f.eks lam.
Spørgsmål:
Jeg tror I har glemt løg i ingredienslisten.
Svar:
Ja - du har ret, der skal også rødløg i denne opskrift.
Tak for hjælpen - vi retter !
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
22/06-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smørbagte kanelsnegle
Remoncen: Rør smørret godt med rørsukker eller sukker og kanel. Gærdejen: Gæren smuldres...
Moccaparfait
Pisk sukker og æggeblommer sammen.Tilsæt kaffen. pisk fløden stiv. Fold den piskede fløde...
Glutenfri brød
Glutenfri brødSmuldr gæren med fingrene i en skål og tilsæt lunkent vand. Rør rundt t...