Skær osten i store kvadratiske stykker. Vend stykkerne i mel og drys salt og peber over. Steg osten i olivenolie til den er sprød og gyldenbrun på begge sid

Saganaki

Saganaki
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Server osten rygende varm med friskskåret salat og frisk citronsaft (masser af citronsaft).

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Koreansk kyllingestuvning

Stærk mad
Fjerkræ

Skær lårene i halve eller kvarte, alt efter deres størrelse. Put kyllingelårene i en stor...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Italienske kødboller med tomatsauce og linguini

Fedtfattig mad
Kødretter

Sauce: Alle ingredienser puttes i en blender eller stavblendes indtil konsistensen er c...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bondeæggekage

Kødretter

Æggene slås ud i en skål, så kommes der mel, salt og peber i og det piskes godt sammen. V...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag