En lækker forret fra det græske køkken. Du kan lave aubergine tzatziki med oliven på ca. 1 time 45 minutter i alt. Læs mere om denne opskrift her.

Aubergine tzatziki med oliven

Aubergine tzatziki med oliven
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Aubergine tzatziki kan også anvendes som dip til grøntsager skåret i stave, som vist på foto

Kokkens svar
Studenter besøg

Spørgsmål:

Hejsa Nu er det min tur som forældre at få besøg at en flok unge mennesker som jeg skal beværter med et eller andet. Jeg ligger midt imellem frokost og aftensmad men er ikke helt sikker på de får frokost nogen steder. Jeg havde tænkt på en bowle har du en opskrift? Og måske en opskrift på noget spiseligt? Kunne pinde madder være en god ide eller du har måske en bedre ide? På forhånd tak for hjælpen.



Svar:
Jeg kommer her med en række forslag til bowle og mad til når studenterne kommer forbi:
Du kan evt. lave disse drinks som bowle - du skal bare gange op med antal personer som kommer forbi:

Tom Collins
A Southern Screw

Maden er der følgende eksempler:

Crostini med parmesandip
Aubergine tzatziki med oliven
Crostini med tapenade
Dybstegt haloumi

Friske figner med krydret gedeost:
http://www.opskrifter.dk/Opskrift_843.47.10.html?g_load_recipie=1&g_sort=photo&page=6

Forårsruller:
http://www.opskrifter.dk/Opskrift_1073.47.10.html?g_load_recipie=1&g_sort=photo&page=6

Millefeuille med mascarpone og mynte:
http://www.opskrifter.dk/Opskrift_100231.47.10.html?g_load_recipie=1&g_sort=photo&page=12


Jeg håber, at forslagene giver noget inspiration til lette retter...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

10/05-2007 af Opskrifter.dk

Børnevenlig?

Spørgsmål:

Er dette tilbehør "børnevenligt"?



Svar:
Ja, helt sikkert.
Det kan godt være at jeg er lidt ekstrem, men jeg mener at børn kan spise (næsten) alt.
Hvis børnene er meget små skal der ikke være sten i oliven, men ellers er det bare med at lade dem smage "rigtig" mad.

Jeg mener at vi grundlægger vores børns spise vaner meget tidligt, og har børnene aldrig fået andet end rigtig mad, så bliver de ved med at kunde lide det resten af livet og vil IKKE finde noget godt i færdig mad og fast food.

Hellere en ærlig gulerod end en friture stegt kartoffel.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

27/07-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blåbærtærte med marcipan

Vegetar

Fremgangsmåde: Blåbærtærte med marcipanMørdej: Kom marcipan og salt i en røremaskine og r...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkunrisotto med spinat og vilde svampe

Fjerkræ

Opvarm boullionen. Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie. Tilsæt ris og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Krydrede og dampede muslinger

Stærk mad
Fiskeretter

Skrub muslingerne og klargør dem. Vær opmærksom på, at muslinger, der ikke enten er lukked...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag