Forretter Vegetarisk
Nutrition facts: 2011.5 calories 29.825 carb 36.275 fat 3.625 fiber 10.3585 protein 5.364025 fat 5.6075 sugar

Video: Aubergine tzatziki med oliven

Aubergine tzatziki med oliven

Aubergine tzatziki med oliven

Aubergine tzatziki med oliven
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 Hours 15 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Aubergine tzatziki kan også anvendes som dip til grøntsager skåret i stave, som vist på foto

Kokkens svar
Studenter besøg

Spørgsmål:

Hejsa Nu er det min tur som forældre at få besøg at en flok unge mennesker som jeg skal beværter med et eller andet. Jeg ligger midt imellem frokost og aftensmad men er ikke helt sikker på de får frokost nogen steder. Jeg havde tænkt på en bowle har du en opskrift? Og måske en opskrift på noget spiseligt? Kunne pinde madder være en god ide eller du har måske en bedre ide? På forhånd tak for hjælpen.



Svar:
Jeg kommer her med en række forslag til bowle og mad til når studenterne kommer forbi:
Du kan evt. lave disse drinks som bowle - du skal bare gange op med antal personer som kommer forbi:

Tom Collins
A Southern Screw

Maden er der følgende eksempler:

Crostini med parmesandip
Aubergine tzatziki med oliven
Crostini med tapenade
Dybstegt haloumi

Friske figner med krydret gedeost:
http://www.opskrifter.dk/Opskrift_843.47.10.html?g_load_recipie=1&g_sort=photo&page=6

Forårsruller:
http://www.opskrifter.dk/Opskrift_1073.47.10.html?g_load_recipie=1&g_sort=photo&page=6

Millefeuille med mascarpone og mynte:
http://www.opskrifter.dk/Opskrift_100231.47.10.html?g_load_recipie=1&g_sort=photo&page=12


Jeg håber, at forslagene giver noget inspiration til lette retter...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

10/05-2007 af Opskrifter.dk

Børnevenlig?

Spørgsmål:

Er dette tilbehør "børnevenligt"?



Svar:
Ja, helt sikkert.
Det kan godt være at jeg er lidt ekstrem, men jeg mener at børn kan spise (næsten) alt.
Hvis børnene er meget små skal der ikke være sten i oliven, men ellers er det bare med at lade dem smage "rigtig" mad.

Jeg mener at vi grundlægger vores børns spise vaner meget tidligt, og har børnene aldrig fået andet end rigtig mad, så bliver de ved med at kunde lide det resten af livet og vil IKKE finde noget godt i færdig mad og fast food.

Hellere en ærlig gulerod end en friture stegt kartoffel.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

27/07-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Auberginecreme

Vegetar
Vegansk Mad

Læg auberginen uden at prikke den i et ovnfast fad og sæt det ind i en kold ovn. Indstil p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 458
Opskrift

Rodfrugtsauté med balsamico og timian

Vegetar

Skær rodfrugterne i stykker på 1x1 cm. Svits dem i smør tilsat timian. Mens rødderne sv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 479
Opskrift

Rødvinsmarineret grillet lammekølle

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Rødvinsmarineret grillet lammekølle, fremgangsmådeOBS: Brug en udbenet lammekølle. Blan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 680

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag