Video: Laks med tomatsauce
Laks med tomatsauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frisk pasta
-
500 gram Laksefilet
-
1 stk Løg
-
400 gram Cherrytomat
-
1.5 spsk Olivenolie
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Koncentreret tomatpure
Løget finthakkes og sauteres i olien (løget må ikke blive brun).
Tilsæt de finthakkede krydderurter, som vendes i ved høj varme i kort tid.
Tomaterne skæres i både og tilsættes i gryden og røres sammen.
Lad hele blandingen simre ved svag varme, til tomaterne er møre og væsken er kogt halvt ud.
Tilsæt fløde og tomatpuré og kog saucen op i ca. 10 min., og smag til med salt og peber.
Pastaen koges.
Laksen steges eller grilles.
Andret tallerken med pasta og laks.
Hæld lidt af saucen over og pynt med friske krydderurter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grønne bønner med valnødder
Placér hakkede valnødder på en bageplade. Bag dem på 175°C i 5-8 min. Kog bønnerne i lets...
Fiskefilet med remoulade
Gå fileterne igennem for ben, det yderste af fileterne kan skæres af. Ved først fileten i...
Bønnesalat med ærteskud og syltede løg på en bund af hummus
Bønnesalat med hummusStart med at lave de syltede rødløg:Pil rødløgene og skær dem i både....