Video: Mokka- og valnøddesmåkager
Mokka- og valnøddesmåkagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Chokoladespåner
-
2 spsk Frysetørret kaffepulver
-
2 tsk Vand
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Bordsalt
-
100 gram Smør
-
100 gram Sukker
-
1 deciliter Brun farin
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Valnød
Forvarm ovnen til 175°C. Smelt 1/4 af chokoladen over et vandbad eller i mikroovnen. Lad det afkøle til stuetemperatur. Opløs kaffen i kogende vand i en kop. Bland mel, bagepulver og salt i en lille skål. I en stor skål blandes blødgjort smør, sukker, farin og opløst kaffe. Pisk, til det er cremet. Tilsæt æg og smeltet chokolade. Bland det godt. Tilsæt gradvist melblandingen, dernæst resterende chokolade og hakket valnød. Form dejen til kugler af valnødde-størrelse og placér dem på bageplader. Bag småkagerne ved 175°C i 10-12 min. Lad dem stå i 2-3 min. før de fjernes fra bagepladerne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kanin med estragon, rosiner og pinjekerner
Vask kartoflerne samt gulerødderne grundigt. Skyl kaninen og tør den af. Skær kartofle...
Kanelsnegle med marcipan
Gærdej Start med at lune mælken og smuldr gæren i. Rør sammen. Tilsæt halvdelen af melet...
Brioche med rejer og ananas i ingefærsauce
Briocher: Varm 1,5 spsk mælk og kom den i en skål og opløs gæren deri. Rør ½ spsk mel i...