Video: Jordbærdessert
JordbærdessertKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frosne jordbær
-
2 spsk Brun farin
-
0.5 tsk Vanillesukker
-
2.5 deciliter Yoghurt naturel
-
0.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.5 tsk Revet appelsinskal
-
0 Frisk mynte
Læg jordbærrene i en skål.
Drys farin og vaniljesukker over og bland det godt.
Lad det hele stå i køleskabet til sukkeret er smeltet og jordbærrene har afgivet saft (ca. 20 min).
Rør forsigtigt igennem undervejs.
Bland i en anden skål yoghurt, creme fraiche og reven appelsinskal.
Læg jordbær og yoghurtblandingen lagvis i portionsskåle eller høje isglas.
Garner med hele bær og nogle mynte- eller citronmelisseblade.
Server straks.
Spørgsmål:
Hej Her hos os kan vi ikke spise hvidløg i. Derfor går vi en stor bue om alt hvad der er hvidløg i, både færdigretter og opskrifter. Hvad kan vi bruge i stedet for? Mette
Svar:
Det kommer jo lidt an på hvad det er for en ret du skal tilberede.
Du kan bruge forårsløg eller almindelige løg i stedet - men bryder I jer slet ikke om løg, kan der i mange tilfælde bruges krydderurter af forskellig art til at give smag.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
18/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spaghetti med kyllingekødboller
Spaghetti med kyllingekødboller Start med at hakke hvidløgene og salviebladene fint. Rør...
Sprøde julebidder
Sprøde julebidderForvarm ovnen til 175°C. Derefter smører du en flad kageform med smør. Bl...
Blåbærbagte æbler
Tænd ovnen på 175 grader.Halver æblerne, fjern kernehuset, og læg æblerne i et ovnfast fad...