Video: Jordbærdessert
JordbærdessertKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frosne jordbær
-
2 spsk Brun farin
-
0.5 tsk Vanillesukker
-
2.5 deciliter Yoghurt naturel
-
0.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.5 tsk Revet appelsinskal
-
0 Frisk mynte
Læg jordbærrene i en skål.
Drys farin og vaniljesukker over og bland det godt.
Lad det hele stå i køleskabet til sukkeret er smeltet og jordbærrene har afgivet saft (ca. 20 min).
Rør forsigtigt igennem undervejs.
Bland i en anden skål yoghurt, creme fraiche og reven appelsinskal.
Læg jordbær og yoghurtblandingen lagvis i portionsskåle eller høje isglas.
Garner med hele bær og nogle mynte- eller citronmelisseblade.
Server straks.
Spørgsmål:
Hej Her hos os kan vi ikke spise hvidløg i. Derfor går vi en stor bue om alt hvad der er hvidløg i, både færdigretter og opskrifter. Hvad kan vi bruge i stedet for? Mette
Svar:
Det kommer jo lidt an på hvad det er for en ret du skal tilberede.
Du kan bruge forårsløg eller almindelige løg i stedet - men bryder I jer slet ikke om løg, kan der i mange tilfælde bruges krydderurter af forskellig art til at give smag.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
18/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lasagne med mornaysauce
Hak løgene og svits dem i olie i en gryde og brun herefter kødet.Tilsæt de hakkede tomater...
Iransk lammegryde
Finhak løget, og svits det i lidt olie i en tykbundet gryde over højeste varme.Hak lammekø...
Pesto med soltørrede tomater
Blend alle ingredienser sammen.Blend ikke for lang tid.Simpelt og lækkert!