Video: Glutenfri æbleskiver
Glutenfri æbleskiverKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 Æg
-
1 spsk Sukker
-
1.2 tsk Salt
-
300 gram Glutenfri mel
-
1.2 tsk Natron
-
1 Citron
-
4 deciliter Laktosefri mælk
Skil æggehvider og æggeblommer ad i hver sin skål.
Kom kærnemælk, æggeblommer, sukker og salt i en skål og pisk det godt sammen.
Kom mel og natron i blandingen og rør den sammen til der ikke er flere klumper af mel – brug gerne en elpisker hertil.
Lad nu dejen hvile en halv time, inden den skal bages.
Pisk nu æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Fyld hullerne i panden op med dej og bag dem et par stykker ad gangen.
Æbleskiverne bages ved svag varme og drejes flere gange under bagningen.
Server nu dine hjemmelavede glutenfrie æbleskiver med sukker, syltetøj eller andet af dit favorit tilbehør.
Der kommer ca. 25 æbleskiver ud af denne portion - velbekomme!
Som alternativer til mælk, kan der også benyttes havre- ris eller sojamælk.
For at tilføje mere smag til dine æbleskiver kan du med fordel blande vaniljesukker (1 tsk), kardemomme (2 tsk) eller koriander (2 tsk) i dej blandingen.
Server gerne med et glas varm gløgg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bradepandekage med rabarbermarengs
Sådan laver du bradepandekage med rabarbermarengs OBS: for den korrekte mængde og antal af...
Mangosirup
Mangosirup Skræl mangoen og skær frugtkødet fra fra stenen. Skær derefter i tern. Br...
Julesmåkager
JulesmåkagerSådan laver du dejlige julesmåkagerPisk farin, rørsukker, smør, olie og æg sam...