Fasan i flødesauce

Fasan i flødesauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Viña Pedrosa El Pedrosal - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Bodegas Hnos. Perez Pascuas, Ribera del Duero, Spanien, Type: RødvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 136,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Viña Pedrosa El Pedrosal'El Pedrosal' 2015 på 100% Tinta del País (Tempranillo) er essensen af Ribera del Duero, hvor man til fornuftige penge får vine, der på én gang udviser stor k... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Bagte kartofler og haricot verte (grønne bønner)

Kokkens svar
Sovs

Spørgsmål:

Opskriften lyder rigtig god - men hvordan laves sovsen til denne ret - hvad med grøntsagerne som fasanerne er stegt/kogt med - skal de blendes og i sovsen - med gelé - eller? Kan man lave retten aftenen før (skal bruges til en frokost den følgende dag) og så varme fasanerne ved at bruge den sidste del af stegetiden- på selve dagen? På forhånd tak.



Svar:
Hej der er flere muligheder som jeg læser denne opskrift, du kan gøre som du siger og blende grønsager ned i , det giver en god konsistens, du kan også bare jævne fonden til den konsistens du ønsker
Hvis du vælger at lave den dagen før så lav den helt mør og færdig, og varm den bare i saucen dagen efter, når fuglen er færdig og skal køles ned(dagen før), så læg den med brystet nedad , og i en vinkel så at benene peger opad, det gør at al saften som render af fuglen går igennem brystet og det bliver saftigt på denne måde
Mvh Tomas
opskrifter.dk

29/01-2012 af Opskrifter.dk

Fasan i flødesovs

Spørgsmål:

Hej Hvad nu hvis man har fasanbryst - skal det så være på en anden måde de skal tilberedes ? Hilsen Marianne



Svar:
Hej ,
Brun brysterne lad dem koge med nogle minutter , tag dem op , lav det andet som står i opskriften , og så afslutte med at lade brysterne komme med til sidst.

mvh Tomas
opskrifter.dk

01/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ballantine af laks med rejemousse

Proteinrig mad
Fiskeretter

Tag skindet af laksen og del den på langs, sørg for at der er samme tykkelse på over- og u...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Madeleines

Vegetar

Start med at smelte smørret og stil det til afkøling ved rumtemperatur. Herefter deles ægg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Meget mere chilli con carne

Stærk mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Kød og løg svitses ved høj varme. Tomater, spidskommen, knust chilli og hvidløg tilsættes....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag