Video: Saltimbocca med salvie
Saltimbocca med salvieKøkken:
Type:
Ingredienser:
italiensk
Hovedret
3
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
12 skive Kalveinderlår
-
75 gram Parmesan ost
-
12 stk Parmaskinke
Bank de 12 tynde skiver kød let med håndryggen. Drys skiverne med salt, peber og revet parmesan og læg et par salvieblade på hver. Dæk med et stykke parmaskinke, der sættes fast med en kødnål. Steg kødet med parmaskinken nedad først. S teges ca. 2 min. på hver side. Servér f.eks. med pasta, tomatsauce og salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mosters grovboller
Gæren røres ud i vandet (ca. 35 grader) Øvrige ingredienser tilsættes, og det hele æltes...
Gryderet med svinekød
Gryderet med svinekødVask og rens kartoflerne og efterlad skrællen på så de er klar til at...
Thousand Island dressing
Hak peberfrugt og persille. Rør resten af ingredienserne sammen, og smag til med salt og p...